Kultingar, ankor och kaniner 4 comments


I morse när jag var ute med maten var det alldeles lugnt och stilla inne i grishuset. Jag ropade god morgon till Agnes så hon skulle veta att jag var på väg. Då satte hon sig upp lite yrvaket och överallt i halmen bredvid henne började det prassla och snart stack det upp små trynen överallt. ♥

Yrvaken men nyfiken! ♥

Ankorna har blivit duktiga på att flyga nu. Jag hittar dom överallt nu för tiden. På kvällarna får jag gå långt ut i hagarna och plocka hem dom. Men konstigt nog så håller dom sig på vår mark. Märkligt men väldigt skönt så klart! 🙂

Mamma Anka tycker att Wilfreds mat ser god ut. Tur att vi har snälla grisar!

Det blev inga kaninungar denna gång. Men det gör inte så mycket för jag har ju Stubben som redan anmält sig som villig att göra ett försök! 😀 Det får bli lite närmare våren tror jag.

Stubben

Natasja

Twist och Mimmi

Asp

Mario


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 thoughts on “Kultingar, ankor och kaniner