Inga kultingar än 4 comments


Helt otroligt att Agnes inte fått sina kultingar än. Jag har sagt varje dag att “i natt kommer dom” men icke sa nicke. 🙂 Men ut lär dom ju komma vad det lider.

Björn var bortrest hela förra veckan så det har varit mysigt att ha honom hemma nu i helgen. Vi har fixat och donat lite här hemma och han och sonen pluggar en massa fysik.

Nu på förmiddagen har vi varit ute på promenad. Den bästa delen på promenaden är alltid när man kommer hem och går via grishagarna och kohagen. Då kommer det alltid någon som vill prata. Denna gång var det framför allt Wilfred som var pratsugen. Han slängde sig mer eller mindre på marken och krävde gos. Han är jätteglad att Björn är hemma igen! ♥

Syster kom fram också och pratade lite.

Zero var lycklig över att ha fått promenad och var ganska trött efteråt. 

I veckan som gick har jag varit på mammografi bland annat. Det kändes toppen att få ett brev i fredags som sa att ingen cancer hittats. Cancer är något som skrämmer mig verkligen. Jag har en mycket god vän som kämpar mot det just nu. Hon är med mig i tankarna i stort sett hela tiden och jag är så stolt över hur hon kämpar emot.

Jag har röjt ur mitt pyssel/arbetsrum lite i helgen. Sonen ska flytta ner och ta över våra arbetsrum så ska vi flytta upp i stället. Så lite smått har jag börjat packa i hop grejer och sorterat ut lite kasta/skänka/sälja-grejer. Borde kanske ha en liten gårdsloppis vid tillfälle. 🙂

 


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 thoughts on “Inga kultingar än