Torsdag 2 comments


Nu sitter maken och sonen och pluggar matte i köket och jag fixar undan det sista jobbet för dagen.

Jag har börjat smärtskola på vårdcentralen. Det är sex gånger och jag har nu gått tre. Första två gångerna har sjukgymnasten gått igenom det här med smärta, rörelse och träning. Hur man ska tänka och varför det är så viktigt att behålla rörligheten trots smärta. Igår var det arbetsterapeuten som pratade om balans i vardagen. Att man behöver planera utefter hur man mår och inte utefter vad man borde eller har brukat göra. Även det här med pauser ofta och regelbundet. Det viktigaste som jag tog till mig är att man måste vara noga med ställtid. Ställtid är den tid det tar att förbereda sig. Om jag tex ska till bussen kl 10 så behöver jag kanske tio minuter för att borsta tänderna och sätta på mig skorna. Då är ställtiden 9,50-10,00. Har man ont i kroppen kanske det tar längre tid och då måste man planera för det. Annars skapar det stress och man upplever att man springer för att komma ikapp hela tiden. Jag är lite där för tillfället. Jag tycker att jag springer vad jag än gör och det är extremt frustrerande, så det var en bra lektion igår!

Idag har jag varit på återvändan och pysslat. Vi har basar om ett tag och håller på att göra grejer som ska säljas på basaren till förmån för ett barnhem i Indien. Det är alltid mysigt på återvändan och mycket gott fika!  🙂

Till slut kommer lite bilder. Mycket ankor denna gång!  😀

Mamma Lill-Anka

Pappa Carl-Jan

Ankorna har kommit på att det är jätteroligt att vara i grishagen. Det finns mat där om man har tur också!

Tur att Agnes är en tålmodig och snäll gris

Zero ♥

Wilfred är stor och respektingivande.

När Björn kommer blir Wilfred som en liten kelgris igen! Inte lika respektingivande när han piper och har sig. 😉

Poker


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “Torsdag

  • Varga

    Jag känner igen det där med att springa för att komma ikapp hela tiden, även om det i mitt fall inte beror på att kroppen gör ont och krånglar utan mer på att… Jag är lite lat, och lite tidsoptimist :p Men skönt att få hjälp med det!

    Låter roligt med att göra grejer för basaren också, när är den? 🙂