Måndag igen


Måndag igen. Är lite dagvill och allmänt förvirrad så det känns som att det går ruskigt fort nu. Har haft en period med mycket värk och är rejält trött på mig själv. Orkar knappt se mig själv i spegeln för jag till och med ser gnällig ut. 😉 Men idag känns det lite bättre så nu hoppas jag på en roligare vecka.

Mina nya kaniner är jättemysiga. ♥ Stubben är den som är mest social och mest nyfiken. Han kommer gärna fram och undersöker vad man gör. Asp är den raraste av dom tre nya. Hon är stillsam och mysig och gillar mys. Natasja är den svåraste av de tre men det visste jag från början. Hon behöver mycket tid och kärlek. Hon morrar och bits och har sig, men det börjar vända. Jag får klappa henne litegrann och hon slappnar av efter en stund. Det ska nog gå bra! ♥

Svärföräldrarna har varit här i helgen och kikat på hus. Spännande! Det skulle vara så roligt om de flyttar ner. Jag håller tummarna för det. ♥ 🙂

Ute blåser det och det märks att det är höst nu. Vi har varit lite bortskämda med varma dagar länge nu. Det är en typisk vara-inne-och-pyssla-dag. Jag har lite nya idéer jag skissar på. Det känns lite spännande. Ska avslöja det så småningom, ska bara tänka klart först. 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *