Måndag, svamp, vänner och kaniner


Måndag igen. Solen skiner ute och det är varmt och skönt. Jag har inte så mycket inbokat idag och det är jätteskönt efter helgens resa upp till Stockholm.

Jag åkte upp fredag morgon och resan gick jättebra. Jag hade oroat mig lite innan för jag tycker jag har så svårt att koncentera mig och att köra 60 mil själv kändes som en stor grej. Men det gick jättebra och jag var pigg hela vägen. Var framme på 6 timmar, så det kanske gick liiiite för fort ibland.

En grej med Stockholm jag inte saknar.

Efter att jag lämnat lite grejer hos brorsan så åkte jag till Veronica som är en mina allra bästa vänner. Vi har inte träffats på alldeles för länge så det var underbart att få träffa henne. Hon bjöd på en helt underbart god kyckling och chokladtårta till efterrätt. Hon känner mig! 🙂 Sen babblade vi i massor av timmar.

Jag sov hos min bror och på lördag förmiddagen var han och jag och hans granne ute i skogen och plockade svamp. Sååå mysigt. Oj vad jag har saknat “min” skog och att plocka svamp. Vi var inte ute så länge men vi hittade en del svamp. Sen blev jag bjuden på fika ute på deras gård hemma där de bor. En jättemysig lördag! ♥

“Min” skog!! ♥♥♥

Sen åkte jag hem till Cilla som också är en av mina närmaste käraste vänner! Hennes man jobbade så hon och jag och barnen och kusinerna åt laxgryta som var helt gudomlig. Sen åt vi päppelpaj som är en äppelpaj med pepparkaksmix i stället för smuldeg, hur gott som helst. Vi nästan rullade fram på hundpromenaden sen. 🙂 Jag sov kvar hos Cilla och startade sen tidigt på söndagen.

Dexter somnade i soffan bredvid mig. Gillar sovstilen! ♥

I Boxholm stannade jag till hos Maria och hämtade hem tre nya kaniner. Jag fick titta runt hemma hos henne och hon bor jättemysigt. Getter, ankor, gäss, kaniner, katter, hundar, kalkoner, höns och vaktlar träffade jag. Jag fick mysfika ute i trädgården. Sen startade jag resan hem med mina nya vänner i bilen.

Väl hemma så packade jag ur bilen, installerade kaninerna och hälsade på alla djuren. Björn och jag åkte och röstade, vi åt middag och sen kraschade vi framför tvn alla tre. Underbart att vara hemma! Men jag är så glad att jag gjorde denna resa. ♥

Asp

Stubben

Natasja

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *