Knasig onsdag 4 comments


Oj oj oj, vissa dagar skulle man vilja kunna starta om och göra annorlunda. Björn är uppe i Stockholm och kommer hem i kväll. Igår regnade det hur mycket som helst och vi hade rejäl översvämning i källaren. Jag satte igång dränkpumpen och åkte ner till skolan på föräldrarmöte. Där var det så mycket vatten på skolgården att jag fick vada i vatten långt över skorna. Väl hemma igen så jobbade pumpen för fullt men det var fortfarande massor med vatten. Så min kväll slutade nere i källaren. Sonen hade en massa plugg och satt och pluggade tills ögonen gick i kors.

När jag vaknade i morse kändes det som att jag knappt sovit. Jag hade en hälsoundersökning inbokad kl 9 och då skulle jag vara fastande så det blev ingen frukost. Så när jag matat djur och duschat åkte jag till Helsingborg. De prover de kunde avläsa direkt var bara bra, lite lågt blodtryck men det brukar jag ju ha. Så när jag var klar åkte jag till djuraffären och köpte hundmat. Då ringde min kollega från Stockholm och undrade om jag kunde jobba lite extra idag (var egentligen ledig idag). Jag sa att det var okej, skulle bara handla först. Så jag svängde in på CityGross och handlade också. Trött och lite jäktad insåg jag att jag inte hade telefonen i väskan. Jag vände upp och ner på den och rotade genom bilen men ingen telefon. Gick tillbaka till citygross men ingen telefon. Åkte hem och ringde djuraffären, lyckades aldrig komma fram så jag åkte tillbaka dit för att kolla. Jag pratade ju med kollegan inne där så jag kände mig rätt säker på att den var där. Men tji fick jag, ingen telefon. Då var det bara att ringa operatören för att spärra telefonen. Samtidigt som jag satt i telefonkö så skrev jag på skype till kollegan att jag snart skulle börja jobba, jag skulle bara spärra min telefon. “Men vänta, är det en vit Samsung?”  skriver hon. Då har polisen ringt henne eftersom hon var den sista som ringt mig och frågat om hon tappat sin telefon. Hon kopplade inte att det hade med mig att göra så hon blev allmänt förvirrad av samtalet. Hur som helst så åkte jag ner till polisen och fick tillbaka min telefon. Jag fick även namn, nummer och adress till de trevliga människor som lämnat in telefonen. De hade hittat den på citygross parkering. Så nu har jag ringt och tackat och skickat blommor. Härligt att det finns hederliga människor fortfarande! ♥

När denna pärs var över var klockan 14 och jag började känna mig yr. Då kom jag på att jag inte ätit än så det var ju inte så märkligt!  🙂

Nu ligger sonen i soffan och njuter av att inte ha något att plugga idag. Jag sitter vid datorn och väntar på att Björn ska komma hem. Det ska bli härligt att få hem honom!

Nu en liten bildbomb. 🙂

Alla sex burarna är klara! Såååå skönt.

Mimmi och Twist har flyttat in.

Mario i sin nya bur.

Sööööt! ♥

17 små nya kycklingar!

 


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 thoughts on “Knasig onsdag