Update 2 comments


Nu har vi haft vår första lammslakt här på farmen. Vi har tur för vi känner en som har lärt Björn både att slakta, flå och nu idag stycka. Så Björn har styckat och jag har paketerat och fryst in. Sen har jag skurit rent alla restbitar och sonen har malt lammfärs. 13 kg färs blev det! Så nu har vi mycket kött. 🙂

Förra veckan kom Martina och hennes familj och hälsade på. Det var mysigt! Hon har två små bustroll som tyckte om att titta på djuren och åka traktor! ♥ Vi hade en mycket mysig kväll.

I måndags kom Cilla och hennes familj och nu har de åkt vidare idag. Vi har hunnit med mycket på dessa få dagar. Lite loppisar, en del shopping, god mat och en massa annat. Igår fick vi hem en massa halm så Thomas och jag stod i släpet och hivade halmbalar upp på bandet och Björn och tre tonåringar stod på loftet och staplade halm! Tror det blev ca 350 balar.

Här kommer lite bilder från senaste tiden.

Dexter kämpar med Zeros ben! ♥

Twist

Mimmi

Två grisar myser i leran och LIll-grisen bökar.

Björns senaste leksak!


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “Update