Marknadsfynd, campingtips och en söt liten medhjälpare 3 comments


Den här helgen är det nog värmerekord här hos oss. Jag vet inte riktgit hur varmt det varit som mest, men 27 grader har jag sett i alla fall.

Igår var jag och tre kompisar på marknad i Jonstorp. Jag älskar marknader. Det var mycket folk och mycket knallar som sålde det mesta. Jag köpte en lökgömma och ett fat man river vitlök på, ett par kuddöverdrag, en burk för runt knäckebröd, ett kilo körsbär (som redan är slut) och lite annat smått och gott. 

Har suttit och kikat på en hemsida som jag blev tipsad om www.campingnetshop.se . Där finns det en massa saker man kan behöva när man är ute och campar till exempel. Nu är vi inga campingmänniskor egentligen, men man blir lite sugen när man tittar på den här sidan. När jag var barn och man var ute och tältade så använde man stormkök och kåsor från friluftsfrämjandet typ… idag finns det otroligt mycket fina saker. Till exempel hittade jag en sån här servisServisset

en sån här grill.SAfire Roaster Grill

Det är lite skillnad från det jag är van vid! En sån här gummibåt hade jag och brorsan velat ha kan jag garantera!

Gummibåt 70C Deluxe med aluminiumbotten (3+1 pers)

En annan sak som jag blev jättekär i är dom här smarta sakerna. Man spänner fast sin handduk med den till exempel. Man kan ju använda till annat också, men jag skulle klockrent använda dom för att spänna fast min handduk eller picknick-filt! Vad jag förstår så sätter man fast handduken i “munnen” och sticker ner pinnen i marken sen. Jag tycker dom var hur smarta som helst.

Den heter Multifunktionspeg.Multifunktionspeg

Hur som helst, jag vet att åtminstone två är mina goa vänner läser detta och brukar åka husvagn. Kika in på sidan för det finns en del även till husvagnar. 🙂

Jag har en liten medhjälpare här vid datorn. Missan är rätt liten men jag kan lova att hon tar stor plats när hon inte tycker att jag borde sitta här. Hon låtsas sova och puttar tangentbordet allt närmare kanten… 😀 


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 thoughts on “Marknadsfynd, campingtips och en söt liten medhjälpare

  • Martina

    3 av dina goda vänner säger jag. Jag må inte ha husvagn, men tält! Och den där sidan ska jag lätt titta in på. Peggarna till picnicfilten verkar ju supersmarta! Och grillen.

    Känns dyrt att g