Hemma igen 2 comments


Nu har det varit dåligt med uppdateringar här på bloggen. Jag skyller på att det är sommar…. 😉

Igår kom sonen och jag hem från Gotland. Vi åkte dit i söndags och har tillbringat några mysiga dagar med mamma och Gillis. Vi har hunnit mycket. Bland annat har vi varit i Hemse, vid Hoburgen, tittat i en fyr, gått på mysiga promenader, letat rabbisar och tittat på en massa fotboll. Det har varit lite kyligt, men härligt ändå. ♥

Igår kom vi som sagt hem och det är alltid skönt att komma hem. Vi är hemmagrisar och trivs bäst hemma. Men det är viktigt att komma iväg ibland så man får längta hem. Jag tror att Björn tyckte det var skönt att vi kom hem även om han verkar ha klarat sig bra utan oss. 🙂 Zero blev så glad att han hoppade nästan tre meter upp i luften när han såg oss. 😀

Här på farmen är allt sig likt. Förutom att det har exploderat fram en massa ällingar (ankungar)! Tjugo stycken tror jag att det är! Det är lite svårt att räkna för dom trilskas med att inte stå still! Tänk att två mammor kan få så många barn. De verkar ha dom ihop för dom går hela högen tillsammans hela tiden. 🙂 Bild kommer i nästa inlägg.

Idag har jag en ledig dag från jobb. Det känns härligt. Jag ska betala lite räkningar och sånt, annars blir det mest lugnt. Sen är det helg. Skönt! 🙂

Hittade denna bild på Agnes från i våras tillsammans med småttingarna. Gillar hennes min!

Och den här på mellangaltarna. Björn är fotograf till båda.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “Hemma igen