Ny vecka!


Måndag igen och ny vecka! Men nu är det sommarlov. I fredags slutade sonen skolan. De firade med att hoppa i vattnet när de äntligen släppts fria! 😀

Wilfred har bestämt sig för att gå inne med Agnes och Lill-grisen. Han bröt sig in en dag och vi har inte hjärta att sära på dom igen. Dom är så glada att vara tillsammans. ♥

I går var det sommarfest nere i byn. Vi var några stycken som hjälpte till att skjutsa folk i rullstol från äldreboendet. De var så glada att få gå på fest! 🙂 Det bjöds på kaffe och tårta och musikkåren spelade. När festen var slut fick jag och “min dam” bråttom tillbaka för att hinna på toaletten så vi körde rullstolsrally genom byn. Men det gick bra och hon var så glad! Expresståget kallade hon oss! 😀

Björn har jobbat hårt både i veckorna och på helgerna. Han har haft mycket på jobbet och här hemma har han hållit på med något precis hela tiden. Bland annat har han byggt ett vindskydd till Walter. Han gick själv ett tag då vi flyttade korna till ny hage. Men i morse bestämde han sig för att gå tillbaka till korna… men vi behöver vindskydd i alla hagar så det var inte byggt i onödan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *