Sveriges Nationaldag! 2 comments


Idag är det Sveriges nationaldag! Grattis Sverige!! Jag gillar vårt vackra land så det är värt att firas!

Denna vecka har varit ganska så fylld med saker. Bland annat har jag varit och vaccinerat Zero, varit hos sjukgymnasten, fikat med goa vänner, ätit lunch med Björn i Helsingborg och varit på “läger”. Jag är med i en grupp med tjejer/damer och vi hade vårt årliga avslutningsläger onsdag till torsdag. Vi åt alldeles för mycket, pysslade en hel del, lyssnade på ett spännande föredrag och babblade och drack mängder med kaffe! Och promenerat nere vid havet. Oj, så vackert där är!

En knasig middag i veckan. Vi hade köttgryta och ris och tacoköttfärs i kylen. Jag la allt i en form och hade potatismos och lite ost ovanpå. Hur gott som helst blev det!

Vi har fått två nya inneboende. Dessa två sötnosar kom inspringande på innergården för några dagar sen. Vi har inte hittat vare sig bo eller mamma, så något måste ha hänt. Det var en del traktorer i farten den dagen så jag misstänker att de har med saken att göra. Efter ett tag stoppade vi in dom under värmelampan för dom är inte särskilt gamla. Nu är dom pigga igen och äter, dricker och badar. Inga kajor i år utan dessa… istället? Vi har lite svårt att se vad det är. Jag har fått ett tips att det kan vara egyptisk gås. På de bilder jag sett så är de rätt lika deras gässlingar så vi får väl se. 🙂

Här är en trött liten jägare som varit ute på vift hela natten! ♥


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “Sveriges Nationaldag!

  • Varga

    Åh jag älskar när man är kreativ med mat, och det där blev lite extra otippat med gratängen, haha :p

    Söta smågåsar (hehe), tråkigt när de tappar bort sina föräldrar eller blir föräldralösa bara… 🙁

    • Jeanette

      Dom flyttade hemifrån sen. En dag valde de helt enkelt att flyga iväg. Precis så som man vill att det ska vara. Vi hoppas på att dom var tillräckligt redo för att klara sig själva. .