Utfärd till Arild 3 comments


Igår kväll var det dags för utfärd till Arild. Det var alla vi som hjälper till på cafét som fick middag och fika som tack för hjälpen. Vi hade en otrolig tur med vädret. Arild är helt magiskt vackert och det lilla huset vi åt i låg precis nere vid hamnen. Vi fick smörgåstårta och vi åt alla så mycket att vi fick lov att ta en promenad för att få plats med efterrätten! :)Promenaden tog vi mellan alla vackra hus. Oj så fint det var och det blommade syrener och annat överallt. Sen gick vi och drack kaffe och fick god kaka till. En mycket trevlig kväll hade vi!

I detta söta lilla hus åt vi!

En del av utsikten från fönstret.

Här skulle jag sitta och fika varje dag om jag ägde denna trappa och dessa syrener. Helt otroligt vackert.

Här fick jag akut Cilla-saknad. ♥

En märklig och mycket vacker rot… grunka… sak..

Arild Kapell. Jättefin byggnad.

Björn kom ju hem från USA i lördags. I måndags åkte han till Stockholm och kom hem igår kväll (när jag var borta….) och i morse åkte han till Tyskland. Men tack och lov bara över dagen så han kommer hem ikväll. Sen bör det bli lite lugnare med resor ett tag. Nu har det varit galet.

Sommaren är verkligen här. Vi har haft 28 grader varmt idag! Men det blåser lite så det är verkligen jätteskönt ute. Underbart!


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 thoughts on “Utfärd till Arild