Gräsklippning 2 comments


Ibland kan en liten sak ta enormt lång tid… Okej att klippa vårt gräs är ingen liten sak för det tar ett bra tag trots att vi har åkgräsklippare. Men idag har det varit rent löjligt. Eller glöttigt som man säger här. 🙂

Först gick det hur bra som helst! Sen märkte jag plötsligt att det inte blev klippt bakom mig. Jag liksom bara var ute och finkörde… Meka lite och insåg att en rem var av. Ringde gräsklipparservice och dom sa att dom hade det hemma, så jag åkte och köpte en. Kom hem och den var så klart för kort… Ringde igen och han fattade inte hur den kunde vara för kort. Jag tog med den trasiga och åkte tillbaka för att visa. Då var det en annan rem som var den rätta. Inte lätt när man inte pratar gräsklipparspråk… 🙂 Men när jag lekt charader och viftat med armarna så fattade han var “min” rem satt. Så då fick jag rätt rem och åkte hem igen.

Kors i taket så lyckades jag få på den och gräsklipparen funkade igen. 🙂

När jag klippte nere i hagen körde jag för nära kanten mot åkern och bakhjulen åkte ner. Det var stört omöjligt att komma varken framåt eller bakåt. Försökte lite naivt lyfta upp den… gick ju så där… den rörde sig inte ens. 😉 Så jag fick hämta bilen och spännband och dra upp den! Men det gick! Och nu är allt klippt.

Klockan är snart halv tre, sonen har kommit hem och jag har inte gjort någonting alls förutom att klippa gräs idag… 😀 Vad gör ni idag?


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “Gräsklippning