Regn


Idag öser det ner! Men det är varmt och skönt så det gör inte så mycket. Behöver dock köpa nya regnkläder för jag var blöt rakt igenom! Har nog tvättat dom alltför mycket. Plus att dom är 11-12 år gamla… Okej, nog dags att köpa nytt. 😉

Zero var lycklig över regnet och skuttade och badade i alla vattenpölar. Ankorna gick efter honom på rad och undrade vad han höll på med. 😀 Sen ställde ankorna sig bredvid mig medan jag fyllde på nytt vatten i deras bad och sen var det tokbadning! Dom dök och viftade med vingarna och hade sig och det är verkligen inget stort bad dom har och dom var i alla tre! Såg så kul ut!  🙂

Nu har jag duschat och ska iväg och handla en sväng. Får nog lov att köpa massa godis nu när det är inneväder! 😉

Jag var helt dyngsur när jag kom in!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *