Ny vecka 1 comment


Tänk att det är april och snart påsk! Mysigt. Ute är knopparna stora och det blommar lite överallt. Fåglarna kvittrar och man märker att naturen vaknar igen.♥

Vi har haft en innebandyfri helg. Det har varit jätteskönt faktiskt. Det kan bli lite mycket av den varan, och då är det skönt med paus. Serien är slut nu och laget står som segrare denna säsong! Roligt! Etta i serien, tvåa i Skånemästerskapen och sjua i Newbody. Det är bra resultat!

Björn har varit hemma i helgen. Kors i taket så har vi inte haft något inbokat! Han har fixat och trixat här hemma hela helgen och har verkat väldigt tillfreds med att få pula och vara med djuren. ♥ Han har bland annat lyckats vända kohuset på rätt köl! För nytillkomna läsare så vändes kohuset på ända under stormen Simone. Sen har det varit för geggigt i hagen för att kunna köra in med traktorn. Men nu så! Det behöver rätas upp lite för det har skevat till sig. Inte konstigt om man tänker vilken smäll det måste vart! Skönt att det gick bra för det underlättar när det är dags att ta ut korna.

Det var nyss två från kommunen här och sågade lite grenar på grannens träd som gick upp i elledningarna. De ställde bilen vid mellangrisarnas hage och de hade sällskap kan jag lova. Det tittade mer på grisarna än sågade kan jag lova. 😀


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “Ny vecka