Juldagar och nytt armband 2 comments


Idag har jag fått klart ett armband som jag pillat med ett tag. Ska se om jag får till ett halsband till det också.

Juldagarna har varit mycket lugna här på farmen. Min bror var här över julen och vi hade det jättemysigt. Det var som vanligt alldeles oväntat mycket julklappar och jag tror att jag fick flest! Tänk så snäll jag måste vart detta år. 🙂

Ett par dagar innan jul hade jag julkonsert med kören, först i Väsby kyrka och sen i Vikens kyrka. Det gick riktigt bra. Efter det var det julavslutning för kören och då var även respektive inbjudna. Det var trevligt och vi fick mycket god mat. Kul att Björn får lära känna lite av körfolket också!

På annandagen var vi hembjudna till kompisar på middag. Det var även en annan familj där som vi inte träffat tidigare. Det var otroligt god mat och efterrätt så vi rullade hem alla tre sen. 😉

I lördags var min kompis Jenny och hennes familj här. Det var ganska längesen vi träffades allihop så det var roligt! Killarna spelade en massa tv-spel och innebandy. Tjejerna spelade datorspel, lekte med Zero och var med och spelade en del innebandy. Zero har inte fått så mycket uppmärksamhet och aktivering på länge så han var helt slut sen! ♥

Nu sitter jag och kikar på vad som hänt under året och filar på en nyårskrönika. Men den kommer troligen i morgon! 🙂


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “Juldagar och nytt armband