Måndag igen!


Tiden rinner iväg och nu är det bara två veckor till jul! 🙂

Vi klarade oss riktigt bra i stormen tack och lov. Några takpannor rök och vår grill blåste sönder, men alla hus står kvar och alla levande mår bra. Men oj så det blåste natten mellan torsdag och fredag. Det stormade och haglet piskade mot huset så man trodde rutorna skulle sprängas. Är så glad och tacksam att grisarna som är ute klarade sig alldeles oskadda. Björn var ute och kollade dom och dom låg och sov så lugnt! ♥

Efter stormen kom det en liten eftersläng med blåst och snö. Men den har regnat bort nu och det är milt ute igen. I morse när vi var ute kändes det som vår i luften. Runt 8 grader varmt och vindstilla idag.

I lördags hade vi goda vänner över på middag vilket var mycket trevligt. Annars har vi fixat en hel del i helgen. Bland annat har Björn och sonen burit upp våra skänkar till övervåningen så jag har kunnat bygga ihop det skåp jag köpte samtidigt som soffan. Det blev jättefint! Ett gångjärn är trasigt på ena dörren, så det ska jag åka och byta annars är det klart!

Idag har en kompis varit på besök på förmiddagen. Jättemysigt!

Kika in i butiken, veckans erbjudande är fina örhängen med änglar.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *