Regn, ägg, adventskalender och ett tips!


Idag regnar och blåser det och de pratar om att det ska komma en ny storm till helgen. Nej tack! Vi avstår gärna, vi är inte ikapp från den förra. Så tack men nej tack. Bra då var det avklarat! 🙂

Våra ankdamer lägger ägg så det står härliga till just nu. Dagens skörd var fyra stycken. Inte illa. Vi har bara två ankor nu. Det har jag nog missat att skriva om. En av tjejerna flög helt enkelt bort i slutet av sommaren och vår fina hane tog räven. Men dessa två är duktiga och går in på nätterna nu äntligen och håller ihop! Så jag hoppas vi får behålla dessa, det är Mamma Anka och en av döttrarna. ♥

Dagens skörd.

Jag är aktiv på en sida på nätet som heter pärlpyssel.ifokus.se där det finns en massa trevligt pysselfolk. Några av oss träffas även i verkliga livet. Nu till jul har vi gjort adventskalendrar till varandra. Vi köpte 24 smågrejer som har med pyssel att göra och så blandade vi dom så att alla fick 24 var (inte från sig själv så klart). Jätteroligt! Nu har jag öppnat fyra luckor och detta är vad jag fått hittills. Sen har vi även en lite större julklapp på själva julafton. Svårt det där med att bli vuxen… 😀

Nr 1. Turkosa pärlor.

Nr 2. Glittriga piprensare.

Nr 3. Fina knappar. Blommorna är ju jättesöta. ♥

Dagens lucka! Nr 4

Slutligen! En av mina kära pysselvänner säljer ut en massa Nabbi-pärlor (till pärlplattor) samt mönster och plattor. Jag hjälper henne med detta och har en hel del här hemma. Mycket bra priser! Har man pysselsugna barn eller pysslar själv så kan man höra av sig.

Mycket pärlor! Och billigt!

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *