Sista dagen i november 4 comments


Oj oj, i morgon är det december och första advent! Rätt otroligt! 🙂 Här i Skåne är det fortfarande varmt och grönt ute. Hur har ni andra det? Någon som har snö än?

Härom veckan bytte Björn och jag arbetsrum. Nu har jag plats för alla mina projekt och det känns jättekul! Det är så otroligt svårt att hålla ordning när man har för ont om plats.

Här är min pysselförvaring med allt från tyg till färger till pärlor. 🙂

Mitt pysselskrivbord.

Här sitter jag och jobbar. Min bokhylla med jobbsaker och annat. Plus Sotan som alltid ska vara mitt i allt! 🙂

Jag har varit lite pysslig på sistone. Först har jag gjort halsband som tidiga julklappar till fem goda vänner som jag träffar i en grupp vi har. De är rätt olika varandra så jag har försökt anpassa halsbanden efter deras person. Det gick ganska bra tycker jag och de verkade nöjda!

Nr 1

Nr 2

Nr 3

Nr 4

Nr 5

Sen hittade jag en kjol för ett tag sen som absolut inte passade mig men jag blev väldigt kär i tyget. Nu har jag gjort en väska av det! Jag fodrade det med tyget från ett par byxor och fixade lite fickor i. Sen satte jag ett brett resårband i och hittade remmen från en annan väska som jag har som axelband. Jag är riktigt nöjd!

Kjol

Väska! 🙂

Fodret på insidan

Björn och sonen jobbar med nya grishuset. Nu ska det äntligen bli klart! Smågrisarna har bott i ett provisoriskt hus nu sen deras gamla hus förstördes i stormen.

I övrigt ska vi ha en rätt lugn helg här på Månskensfarmen. Vad ska ni göra i helgen?


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 thoughts on “Sista dagen i november