Fredag! 4 comments


Tack för alla gratulationer! Vi har inte firat än för Björn var i Paris måndag till onsdag. Men vi ska se till att göra det snart, kanske redan i helgen. 🙂

Sonen har varit hemma från skolan hela veckan och hostar fortfarande. Hopplöst. Trist också för det är Newbody Cup i morgon och det kan han ju inte vara med på.

Härom dagen bestämde jag mig för att byta arbetsrum med Björn. Vi har pratat om det ett tag för jag har så mycket saker och hade ett så litet rum. Att göra det när jag var själv hemma (i och för sig med viss hjälp av en sjuk son) var inte det smartaste. Men det gick och det blev jättebra! Ska visa kort när jag lyckats ta några. Nu får jag plats igen och även Björn har det lite mysigare.

Ikväll ska jag till Helsingborgs konserthus. Vocal Six uppträder. Dom var med på en av körens konserter och nu har vi blivit ditbjudna på deras 25-årskonsert. Det ska bli kul!

Här var min utsikt för ett tag sen! Undrar om dom vill komma in och fika. 🙂


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 thoughts on “Fredag!