Idag är ingen vanlig dag! ♥ 10 comments


Idag är det nämligen nitton år sen Björn och jag träffades! ♥ Då var vi 21 år och var på det mycket coola stället Tegelbruket i Märsta. 🙂 Tänk så det kan bli. Vi har varit med om mycket jag och min bonde. När vi träffades bodde han fortfarande hemma och jag bodde i en tvåa med mina katter och var fattig som en lus. Nu nitton år senare bor vi i Skåne, har en son som snart är 15 och en gård full med djur. Livet kan ändras helt klart! Grattis till oss idag, Björn! Älskar dig! ♥

I fredags flyttade hästen till nya ägare. Det blev tomt i stallet, men det känns ju rätt att han ska bo hos riktiga hästmänniskor som kan rida honom och stimulera honom på rätt sätt. Men det var en mysig tid! 🙂

I lördags var jag i Röke hos min goda vän Emo på pysselträff. Vi är några pysslare som hörs via nätet och i lördags träffades vi på riktigt några av oss. Mysigt!

Igår spelade sonen match mot Södra Dal. Det blev en vinst med 5-4 och de är fortfarande obesegrade i serien! Härligt!

Ny vecka gott folk! 🙂


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 thoughts on “Idag är ingen vanlig dag! ♥