Varm november 1 comment


Det är så härligt att det är en så mild höst. Det är fortfarande så man kan gå ut i bara tröja mitt på dagen.

Helgen har kutat förbi. Vi har varit fullt sysselsatta. I lördags tog vi bort några tuppar. Man kan ju tyvärr inte ha alltför många. Dom börjar bli könsmogna också, så vi vill inte ha tupp-fight. Nu är det mycket lugnare i hönshuset.

Det var hantverksmässa här i stan i helgen – Fingrar Kan. Det var otroligt mycket fint! Jag tog en sväng i lördags och de andra två stannade hemma. Jag frågade sonen om han ville följa med. “Absolut inte!!” kom svaret direkt, så jag gissar att det inte var så lockande. 😀

Igår hade jag konsert med kören. Det var en gospel-mässa tillsammans med en gospelkör här i närheten. Det gick bra, men jag måste säga att gospel inte är min grej. Jag tycker att det är jättefint att lyssna på men att själv stå framme och klappa och dansa är inte min grej. Men jag är ju lång så jag stod längst bak och behövde inte showa så mycket. 😉 Kul att prova något nytt hur som helst och det var mycket uppskattat av publiken.

Sen for jag iväg och tittade på innebandymatch. Sonens lag vann med 4-2 och är hittills obesegrade i serien. Inte illa!

Hästen är fortfarande kvar men det håller på att skrivas kontrakt nu så om allt går bra med veterinärbesiktning och sånt så flyttar han på fredag. Förra veckan när Björn var i Norge smet han för mig. Det var bara mitt fel för jag hade inte stängt bakom mig i hagen när jag skulle ta av honom “snöret”. Så han var ute och sprang på åkrarna ca 40 minuter och åt sockerbetor och hade hur kul som helst. Sen vände han och sprang hem igen, jagade Zero och sen sprang han in i paddocken och stannade där. Så då kunde jag stänga in honom där och låta honom lugna sig lite. Spännande kan det bli! 🙂 Jag kommer att sakna honom när han flyttar.

Ankorna bor fortfarande ute. Men de har börjat lägga ägg! De kilar in i fårens spilta när de gått ut på morgonen och så ligger dom där! Och ibland hittar man dom här.

Ankor i hönshuset! Inte vad jag väntade mig.

Våra småkillar är inte så små längre.

Agnes och Wille äter frukost.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “Varm november

  • Spanaren

    Fastnar som alltid i dina fina djurfoton med underhållanden text till *ler*
    Vilken rolig och busig häst och tänk han gick in själv också 🙂
    Du har även underhållit dig med sång och innebandy och vad var det mer? Jo, hantverksmässa var det *ler* Ha en bra dag fina vän/ kram