Kylig fredag


Idag var det rejält kallt och blåsigt när man kom ut. Första riktiga höstkylan. Brrrr!!

Äntligen fredag igen! Jag säger det varje fredag… 🙂 men jag älskar fredagar. Veckan har varit riktigt fullspäckad så det ska bli härligt med ett par dagars ledighet. Vi behöver det alla tre.

I söndags hade jag konsert med kören. Eller faktiskt två – en i Viken och en i Väsby. Det gick jättebra och vi fick mycket beröm. Det var verkligen jätteroligt! Mellan konserterna blev vi bjudna på lunch nere på restaurang Bryggan nere vid hamnen. Inte fel!

Medan jag var iväg grävde Björn potatis i stora lass. Och sen öronmärkte han små-grisarna. Det hade gått jättebra. Inga problem alls. De reagerade självklart men det tog inte många sekunder innan de var som vanligt igen. Han behövde inte ens hålla fast dom. Perfekt! 🙂

Måndag tisdag var Björn i Tyskland och hade fullspäckade dagar. Jag hade smyckesförsäljning här på tisdagkvällen. Min goda vän Emo har gjort en massa smycken och det var dom jag sålde. Det blev en trevlig kväll med en hel del försäljning!

Måndag och onsdag hade sonen träning. Och igår var det herrmatch inne på arenan i Helsingborg. Sonen var där och sålde lotter med laget. Så tre av fyra kvällar har det varit innebandy plus att det är träning idag och match på söndag. Fullt innebandy-ös för hans del. Han längtar efter höstlov kan jag lova! 🙂

Just idag längtar jag till värmen och längtar tillbaka till detta….

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *