Valpar, kultingar och en vacker höst 4 comments


Först tänkte jag tipsa om att det finns leveransklara nakenhunds-valpar här i Höganäs. Det är en kompis som har fått valpar som nu annonserar ut dessa. En lite speciell ras men de är gudomligt söta! Här är länken om någon är intresserad http://www.blocket.se/helsingborg/Underbart_Sota_Valpar_Soker_Nya_Hem_49531167.htm?ca=23_3&w=0

Vi har lagt ut våra kultingar på Blocket också. Christer är populär! http://www.blocket.se/helsingborg/Linderodsgrisar_49880877.htm?ca=23_3&w=0

Hösten är både varm och vacker i år! Tänk att det är oktober och man går i bara tröja fortfarande. Jag minns när jag jobbade i Uppsala 1992 då kom första snön den 17 oktober och det blev kaos i tågtrafiken. Det är lite olika år från år helt klart.

Det har redan börjat växa på åkrarna!

Idag skulle en kompis ha kommit hit men sonen är hemma och lite skruttig så vi sköt på det en vecka. Dumt att riskera att bli smittad av något. Jag tror att han bara behöver lite vila, men man vet aldrig vad som är på gång.

 


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 thoughts on “Valpar, kultingar och en vacker höst