Kloka ord av en klok kvinna 1 comment


Idag sa en god vän till mig “Jag skulle kunna skriva två böcker om mitt liv. En där jag berättar om min underbara barndom och hur bra vi hade det. Eller en där det står om vilket helvete det var. Båda skulle vara sanna.” Dessa ord har snurrat i mitt huvud på vägen hem. Det ligger en stor sanning och visdom i dom orden. Man kan välja att se allt det jobbiga och svåra man varit med om och känna vilken tung börda det är att bära. Eller också kan man välja att minnas guldklimparna och känna lycka och tacksamhet över var man är idag tack vare sin livsväg.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “Kloka ord av en klok kvinna

  • ela

    Bra skrivet! Det handlar om perspektiv. Och jag tänker ofta att det man lägger fokus på det växer. Så ta vara på det som är bra och lev i det! Lätt att säga, men ofta funkar det för mig i alla fall. 🙂