Allt möjligt gott och blandat! 1 comment


Nu har det varit skrutt med bloggandet ett tag. Tänkte mig på att försöka sammanfatta vad som hänt här på Månskensfarmen den senaste tiden.

Vår Walter kom ju hit för ett tag sen. Han fungerar jättebra med fåren och även med korna! Han kommer springande med dom andra när det är dags att äta och har blivit riktigt kelig! Nu hoppas vi på lamm till våren.

På söndag är det tacksägelsedagen och då har vi konsert med kören i Viken och Väsbys kyrkor. Det ska bli jätteroligt, vi har övat hårt! Bland annat var vi i Ängelholm en hel lördag förra veckan och hade intensivrep.

Mamma var ju här och vi åkte runt på allt möjligt. Hon var med på Återvändan och vi var på höstmarknad. Jag vann en bok och hon vann tre ljuslyktor! På samma nummer. Märkligt. Jag fick även hjälp att bli av med strykning och mina blommor räddades till livet! 🙂

I onsdags kom en gigantisk lastbil hit med IKEA-grejer som vi beställt. Dom är inte ihopplockade än, det har inte funnits tid för det än. Så jag har som ett stort jättepussel som väntar. Jag gillar att montera IKEA-möbler, jag har någon slags defekt. 😉

Sonen cyklade till Kullaberg i torsdags och hade orientering. Det är ca en halvmil för honom att cykla till skolan. Sen ca 45 min cykling till Kullaberg. Två timmars orientering och sen cykla hem igen. Mycket motion samma dag!

Han spelade match mot FCH 2 förra veckan och då blev det vinst med 5-4. Igår blev han inkallad att spela med 98-orna mot Frosta. Då blev det tyvärr förlust med 3-4, men en mycket bra match.

I fredags kom Cilla och barnen hit. Vi hade planerat en Ullareds-tur men det hade resten av världen också gjort så vi shoppade på annat håll. Som vanligt blev det blåsigt när dom är här. Men vi har haft en mysig helg ändå! Jag är så glad att ni kom! ♥

Vi har börjat plocka upp potatisen. Vi har myyyyycket potatis! 🙂

Hittade lite kort som Björn har tagit. Kul med annan fotograf ibland!

Fina ankor!

Så här spinkig var Wilfred när han kom till oss i mars!

En liten kelgris från när de var pyttingar.

Christer när han var något yngre.

En trött Poker!

Så här små var korna när de släpptes ut i våras! Sötingarna! ♥

 


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “Allt möjligt gott och blandat!