Tillökning på farmen! 2 comments


I natt fick Agnes sex stycken söta små kultingar! När vi kom upp i morse var allting klart och dom var tvättade och fina och diade så duktigt! En riktig supermamma har Agnes varit!

Duktig mamma! ♥

I övrigt har vi semester här på farmen. Björns föräldrar tog ju hand om farmen när vi var i Prag. Allt hade gått bra och alla mådde bra. Tusen tack för hjälpen! ♥ Svärföräldrarna åkte hem igen på måndagen.

Den här veckan har Björn byggt en större bur till Hector som nu är ute. Han kommer snart att kunna släppas helt. Han kommer med största sannolikhet inte komma tillbaka när vi väl släpper honom så vi vill vara helt säkra på att han är redo.

Hector

Precis innan Prag skaffade vi lite fler kycklingar. Eftersom våra hönor inte verkar få några kycklingar så var det dags att skaffa några. Så vi köpte nio stycken brahmakycklingar. Björn har gjort en fin bur åt dom. Snart är det dags för dom att få gå med de andra hönsen. Superfina är dom!

Längst fram tuppen Pontus!

I torsdags hade vi bröllopsdag. Femton år har vi varit gifta. Tiden går! Vi grillade och hade en jättemysig kväll. ♥

I fredags var våra förra grannar här och åt middag. Nu var det längesen vi träffades så det var jättekul! Skönt att de finns kvar på nära håll.

Vi har flyttat korna och fåren till gamla fårhagen. Bra med bättre bete igen! Det är extremt torrt och varmt och gräset i  hagen de gick i var nästan helt gult. De var så glada i nya hagen att det kändes som ett litet kosläpp igen! 🙂

Här kommer lite bilder.

Kajorna kommer och äter fortfarande. Här är Pollo när han och jag var och kollade griskultingarna i morse.

Sonen och jag har städat stallet.

Ankungarna växer så det knakar!

Björn byter delar av golvet uppe i innebandyrummet.

Det är varmt så Wilfred svalkar sig i lerpölen!


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “Tillökning på farmen!