Snabbuppdatering


I lördags kom vi hem från Gotland. Det är ju alltid skönt att komma hem. 🙂 Men vi har haft några härliga dagar i värmen hos mamma.♥

Här hemma har Björn haft fullt upp med att jobba och ta hand om alla djuren. Inte lätt att hinna med allt, men han är duktig min käre make. ♥

Lille Plutten lyckades tyvärr komma ur sin bur och träffade på någon av katterna så han finns inte kvar hos oss längre. 🙁 Kajorna är numer ute och flyger. De kommer hem och tankar lite mat och sällskap, men annars är de fria. Lille Hector växer och mår bra.

Som alla kanske minns så har jag ju fått låna en vävstol. Jag har “träffat” en otrolig kvinna på nätet som har erbjudit mig sin hjälp. I måndags dök hon upp här och under måndag, tisdag och onsdag så körde vi intensivkurs i hur man gör. Så nu kan jag börja väva! Är det inte underbart!? Huvudet är fullt av en massa nya namn och metoder. Jag försöker anteckna så jag ska kunna göra det själv nästa gång. Tusen tack, kära Vävfröken! ♥Jag lovar att träna på mina knutar, så jag gör rätt i fortsättningen! 😉

I tisdags kväll var vi hos goda vänner och åt middag. En helt otrolig lax!

I morgon kommer svärföräldrarna! Det ser vi fram emot, det var länge sen vi träffades nu. Om några dagar åker vi ner till Prag och sonens innebandyturnering.

En snabbuppdatering, som sagt! 🙂 Vad har ni gjort sen sist??

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *