Ny vecka, skor, översvämning och Plutten


Spännande rubrik va!? 🙂

Helgen har gått. Vi har varit ganska sega och har latat oss mer än på länge. Det behövdes tror jag. Framför allt Björn har kört extremt hårt ett tag så jag är glad att han har kunnat vila litegrann.

I lördags var jag iväg till Väla en sväng för att köpa lite pysselgrejer. Jag råkade hitta två par skor också. Oj då! 😉

På eftermiddagen öste regnet ner och delar av allt vatten hamnade i vår källare. Suck! Men Björn lyckades pumpa ur det rätt snabbt. Skönt.

Igår jobbade jag på cafét på förmiddagen. Det var trevligt och uppskattat som alltid. På eftermiddagen var vi hos grannen som hade invigning i sin nya butik. Lite kläder och inredningsgrejer. Fint och dyrt! 🙂

Sonen har lanat i natt och ligger och sover i kapp lite. Jag har varit och handlat och även varit hemma hos en kompis och hämtat hem Plutten. Hennes katt kom hem med honom i natt och hon vet ju att vi har kajorna… 🙂 Någon som har en aning om vad han är för en sort? Mycket söt, otroligt liten men pigg och hungrig!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *