Regn! 2 comments


Oj vad det kan regna! Man blir fascinerad hur det kan fortsätta att komma så mycket vatten och att det tar vägen någonstans! Det är roligt att se på djuren också när det regnar. Katterna gillar inte regn men annars är alla de andra ute. Mario sitter mitt i regnet och ser ut att njuta. Korna går och betar. Hönsen är ute och pickar och ankorna badar i vattenpölarna. Zero älskar vatten och regn så han plaskar och rullar överallt! ♥ När man ser dom uppskattar man regnet litegrann och inser att det inte är så dumt trots allt.

Sonen hade avslutning i onsdags. Det gick bra. Han fick fina betyg, 3 C, 4 D och resten E. Det är bra med tanke på att lärarna inte sätter så mycket högre än E så här i sjuan. Och sen har han varit mycket skoltrött men ändå kämpat på, så jag är mycket stolt över honom! ♥

Björn var i Stockholm måndag till tisdag och nu är han i Tyskland. Kommer hem i kväll. Senaste två veckorna har han flugit och fart mycket och det känns som att vi bara kommunicerar via sms. Självklart inte sant, men han saknas här hemma. Det ska bli jätteskönt att få hem honom ikväll. ♥

Började sortera lite i mitt rum igår. Det ångrar jag lite nu när jag måste städa undan allt… 🙂

Igår försökte jag tvinga sonen att pärla med mig, men konstigt nog så ville han inte det. Märkligt! 😉 Han höll mig sällskap ett tag i alla fall. Jag gjorde ett halsband och örhängen. Jag blev ganska nöjd!

Hittade en mycket rolig bild med ett it-lexikon. Här är svaren på alla konstiga ord! 😀


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “Regn!

  • Cilla

    Å vad fina smycken du gjorde 🙂 jag vill också kunna. ! Jätte märkligt att sonen inte ville hjälpa till 😉 kram kram nu är det snart semester B-)