Snart sommarlov! 2 comments


Tänk på onsdag slutar sonen sjuan. Det här året har gått jättefort tycker jag. Högstadiet passar honom utmärkt, han har vuxit både på längden och som person massor. När det gäller längden skiljer det bara några få cm tills han är lika lång som Björn. Det måste alltså betyda att han är runt 1,80. Min lilla bebis… ♥ Idag har de städat och fått stryk i brännboll av niorna. 🙂 En och en halv dag kvar och sen är det lov!

Vi har haft en härlig helg. Björn åkte till Tyskland i fredags och kom hem igen på lördagen. Allt hade gått bra och han kände sig nöjd med resan. I övrigt har vi fixat och donat runt här på gården. Det är det allra bästa, när inget akut ligger över en utan man kan bara göra det som man känner för. Vi hade ett par trevliga människor över på fika igår. Roligt med nya bekantskaper.

Jag har målat räcket ute på trädäcket. Det blir riktigt bra. Eventuellt måste jag ta ett varv till.

Kajorna mår bra. De skriker och har sig. 🙂 Nu är man småbarnförälder igen. 😉 Ällingarna följer efter mamma var hon går och badar till och med! Kycklingarna skuttar upp i handen på en och är helt bedårande söta!

Björn är för tillfället i Stockholm. Mycket resande en period nu. Men inte alltför långt kvar till semester. Mycket skönt!


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “Snart sommarlov!

    • Jeanette Post author

      Tack! 🙂
      Ja tiden går så himla fort! Jag känner igen honom i det du skriver från när han var liten och jag kan inte fatta att han ska börja åttan till hösten. Helt galet. Kram