Historien upprepar sig… 10 comments


I förrgår kom Björn hem med en liten kaja. Precis som Cayo hade den ramlat ner från stalltaket och det är omöjligt att lyckas få upp den i boet igen. Vår stege räcker inte på långa vägar. Så nu har vi haft en skrikhals inne i en kattbur det senast dygnet. Vi kallar honom Pollo.

Nu på morgonen kom Björn in med en till… På samma ställe låg den och han var bara sekunder från att bli uppäten av Gizzmo. Så nu sitter två små kajor i buren. Den som kom in i morse har vi inte döpt än och den är något större. Oj oj…

En av kycklingarna klarade inte första natten. Men de andra två är pigga och glada och otroligt söta! Inga kycklingar från hönorna än, vilket är lite märkligt. Det borde verkligen vara dags. Men det får vara som det är.

Ankan har tre fina ungar! Hon har låtit oss se dom men jag har inte lyckats fota dom än. Det var nog det sötaste jag sett! Helt underbara. ♥

Igår var det nationaldag och min “lillasyster” Carolins födelsedag. Hoppas du hade en härlig dag min vän! ♥

Idag är det åtta år sen pappa dog och det är alltid en jobbig dag för mig. Även om jag försöker tänka på den tiden när han levde så kommer alltid alla jobbiga minnen från hans sjukdomstid den här tiden på året. Det var en mardröm och jag kände mig alldeles ensam och helt maktlös. Jag ska åka  ner till minneslunden sen och tända ett ljus.

I övrigt är det en alldeles solig och fin dag. Sonen är ledig idag och har inte vaknat än. Björn har just åkt till Tyskland och jag ska snart börja jobba.

 


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 thoughts on “Historien upprepar sig…