Tisdag


Tre kycklingar blev det i kläckningsmaskinen. De är pigga och glada och piper för glatta livet! Nu bor de i en kaninbur ute i hönshuset så länge. Kort kommer så fort jag har några! Inga andra kycklingar eller ankungar än, men det borde inte vara långt borta.

Idag har Björn fått hem sin nya bil! En Hyundai IX35. Mycket snygg!

Jag har påbörjat min forskning runt hur vävstolen funkar. Jag fick låna en massa böcker och jag har hittat lite bra sidor på nätet och även några personer som är villiga att ge mig råd och stöd. Sen får vi se om jag klarar det. Annars är plan B att hitta en vävkurs till hösten.

Fåren och korna går för tillfället i samma hage. Fåren är lyckliga för det är mycket bättre bete där. Korna jagade dom lite i början och tyckte att det var jätteroligt. Men nu har de lugnat sig och går och betar strax bredvid varandra. Jättemysigt! Längre fram ska vi bygga ett hus även i den tredje hagen, men fram tills dess är det här jättebra.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *