En stilla kväll


Lördag kväll. Sonen sitter uppe på sitt rum och Björn är på åldermannagille. Det är ett gille som är varje år och det är männen i gårdarna här runt omkring som samlas och äter och dricker och skvallrar. 🙂 Förr i tiden gjorde man upp affärer på dessa möten men idag är det mer bara trevligt. Jättekul att det lever kvar!

Själv är jag ganska trött. Jag har duschat och stått ute på terassen i värmen och känt hur lugnt och stilla det är i kväll. Katterna är ute allihop. Till och med Sotan är ca 30 meter från huset, vilket är långt för att vara han.

Man ser ett litet svart huvud som sticker upp i mitten på bilden, till vänster om den blå pumpen. Det är Sotan!

Idag har vi klippt och trimmat gräs mest hela dagen. Det behövdes kan jag lova. Vi har även ätit tårta. Björn var och köpte frukostbröd i morse och passade på att köpa tårta eftersom jag hade namnsdag häromdagen. 🙂 ♥

I veckan har vi fått hem grejer till traktorn. Bland annat en vägskrapa som har fungerat toppen! Alla som varit här vet att vi har en enormt gropig väg som vi har slitit med sen vi flyttade hit. Men nu har vi skrapat den och den är perfekt!

Onsdag till torsdag var jag på tjejträff med övernattning på Heljarödsgården här i närheten. Jättekul och mysigt. Precis vad man kan behöva.

Dags att se om det är något på tv ikväll.

Nu är det vackert!

Missan

Det är massor med aklejor i år.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *