Kaninerna har flyttat ut och en härlig helg! 2 comments


Trött jägare. Poker vilar

Helgen har varit toppen! Lördagen var jättevarm och man kunde gå i shorts hela dagen. Vi fixade här på gården hela dagen. Inte sonen för han hade varit och lanat hela natten så han sov en stor del av lördagen. 🙂 Men Björn började bygga kohus i ena nya hagen, så där har han spenderat hela helgen. Det kommer bli så himla bra! Jag har fortfarande inga bilder därifrån men det kommer. 😉 Själv har jag klippt gräs, sått i mitt land, rensat bort mängder med maskrosor och allmänt fixat och donat. Söndagen var lite mer grå och småregnig men det var ändå varmt och skönt.

Maskrosor till förbannelse!

I förmiddags var jag hemma hos min lilla dam som jag hjälper ibland. Hon behövde hjälp att plantera om blommor så det gjorde vi. Jag var även iväg och handlade lite och sen skurade vi hennes balkong. Det blev jättefint och hon var så glad och nöjd. Hon hade nyss fyllt 94 år. Det kan man inte tro!

Jag hade beställt en hage och utehydda till Mimmi och idag kom det ett stort paket! Sonen och jag har mekat ihop allt och även tagit ut Marios hus och hage. Nu står de bredvid varandra och de är mycket nyfikna på varandra! Så skönt att de äntligen är ute!

Nyfikna tuppar och Gizzmo

Mimmi

Mimmis lilla hus

Småtupparna kikar på Mario.

 


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “Kaninerna har flyttat ut och en härlig helg!