Fredag 2 comments


Nu är det åter fredag. Solen värmer trots en hel del blåst. Veckan har varit underbar!

PODA har varit här och byggt nya hagar i veckan. De är i stort sett klara – bildbevis kommer så fort jag har några! 🙂 Nu kan vi snart byta hage för fåren så de får bättre bete och släppa ut kalvarna. Det ska bli toppen!

Idag har jag ätit lunch på Saluhallen tillsammans med några goa och goda vänner. Jag och en annan har nyligen fyllt år så vi blev bjudna och fick varsitt fint ljus! ♥

Jag har också hämtat mina glasögon idag. Jag tycker själv inte att jag passar i glasögon men däremot känner jag att de gör nytta! Det var inte det lättaste att hitta bra bågar för jag har ganska platt näsben och sen ganska långa ögonfransar. Men till slut så hittade jag dessa.

Så här ser min nya arbetshörna ut. Jag trivs jättebra! Ända nackdelen är att golvet inte är rakt så jag har nerförsbacke och åker baklänges med min skrivbordsstol! 🙂

Min blivande syhörna

 


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “Fredag