Inte som det var tänkt 6 comments


Vissa dagar blir verkligen inte som man tänkt eller planerat från början. Tur det! Livet blir lite roligare då. Idag hade jag mycket jobb inplanerat men pga trassel hos företaget jag jobbar för så blev det ytterst lite att göra. Då fick jag hela min bokföring gjord i stället vilket inte var fel!. Jag började även sortera grejer och kasta en massa i mitt arbetsrum. Nu på eftermiddagen gick sonen med en kompis hem efter skolan så då passade jag på att möblera om i mitt arbetsrum också.. när jag ändå håller på! 🙂 Har man inte jobb så skaffar man sig jobb. Men jag är nöjd och tycker att rummet blev mysigare. En del fix och trix kvar dock. Jag har ett litet rum med alldeles för mycket saker, så det är en utmaning!

Vädret har varit skrutt idag – regn och kallt. Men nu strålar solen och det är lite varmare. Här kommer en liten blomkavalkad från Zeros och min kissrunda.

Först – potatislandet!

Tulpaner

Smultron

Körsbär

Rabarber

Plommon

Vit löjtnanthjärta

Rosa löjtnantshjärta

 


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 thoughts on “Inte som det var tänkt