Helg mitt i veckan!


Man blir allt lite dagvill  när det är helgdagar mitt i veckan. Men det är härligt! 🙂

Den här veckan har Björn bland annat varit nere i Tyskland ett par dagar. Han kom hem sent igår kväll. Allt hade gått bra och det är alltid lika skönt när han kommer hem igen! ♥

Sonen har fått skiftande resultat i skolan denna vecka. Alla rätt på matten och omprov i religionen. Han tycker att det är mycket skönt med kort vecka! Han är skoltrött för tillfället. 🙂

Själv har jag klippt mig i veckan och färgat utväxten. Jag har också varit hos optikern och gjort synundersökning. Glasögon på väg om en och en halv vecka cirka. Det ska bli skönt faktiskt, för jag har en hel del huvudvärk när jag suttit mycket vid datorn. Det är väl bara att acceptera att det börjar gå utför nu. 😉

Veckan har varit varm. Fåren är numer ute dygnet runt. Grisarna ligger i skuggan eller rullar sig i sin lerpöl som vi håller blöt. Poker har varit ute för första gången idag på morgonen. Det var spännande!

Wilfred tycker mer om solen än Agnes och ligger gärna delvis i skugga och delvis i sol.

Agnes vilar inne i huset.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *