Härlig vårvärme! 4 comments


Vilken helg det har varit – och fortfarande är! Soligt och varmt. Helt underbart! 🙂

I fredags hade sonen aktivitetsdag i skolan. De fick testa golf, de bowlade och så var det bollsport. Jag fick hem en nöjd och ganska trött son!

På kvällen åkte jag och tre goa vänner på retreat här i närheten. Retreaten var i tystnad, så under ett dygn var vi i stort sett tysta! Inte helt lätt när man är en babbelmaja som jag, men oj så nyttigt! Det var jättegod mat och hur mycket som helst! Man hann inte bli hungrig emellan måltiderna. Vi träffades vid bestämda tider och han som höll i det läste texter för oss och höll i meditation. Det var också en kvinna där som var poet och läste en del av sina dikter för oss. Övrig tid fick man styra över själv. Jag promenerade massor nere vid havet, satt i solen och tittade på blommor och fåglar, satt i en soffa och läste och låg i sängen och vilade. Otroligt skönt och väldigt behövligt. Det kan jag verkligen rekommendera! Jag kan lova att vi babblade och bubblade i bilen på väg hem i går kväll! 🙂

Björn hade lånat en harv och harvat vårt nya land. Sen håller han på att inreda vår snickarbod. Han har skaffat hyllor och håller på att organisera allt därinne. Det kommer bli så himla bra!

Idag har sonen och jag plockat bort grästuvor från landet. Ett himlarns tungt jobb faktiskt! Jag plockade tuvor och sonen körde iväg dom med skottkärran. Bra med en stor stark son ibland! Tuvorna slängde vi in till grisarna. Det gillade dom kan jag lova!

Björn har varit flitig som vanligt den här helgen. Han har fixat till alla djuren och klippt gräset, harvat grusplanen och mycket mycket mer. Vi har också varit iväg till Plantaget och köpt lite blommor, frön och annat. Jag har planterat i blomlådorna och sått lite i krukor. Det krävs lite mer fix innan det är dags att så och plantera nere i landet. Men snart är det dags!

Poker har funnit sig tillrätta och det verkar som att de andra katterna – och Zero – faktiskt tycker att det är okej att han är här. Så han blir nog kvar! Kul med en kattunge i huset igen, eller ungkatt kanske man ska säga. Han har energi så det bara sprutar och springer som en raket genom huset och sen lägger han sig pladask och vilar! Precis som en kattunge.

Här är lite kort från dagen!

Så här stort är landet – allt det svarta.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 thoughts on “Härlig vårvärme!