Ny vecka igen.


Måndag igen efter ytterligare en händelserik helg.

På fredagkvällen var det föräldrarmatch på träningen. Det var bara pappor som deltog i föräldra-laget, inkl tre av tränarna. Den fjärde tränaren var domare. Jag kan säga att papporna som inte är tränare var inte i bästa form! 🙂 Björn och de två andra tränarna fick knappt gå av plan på hela matchen för att de andra behövde byta hela tiden! 😉 Killarna vann till slut med 7-6. Killarna är mycket bättre rent tekniskt nu men papporna är ju fortfarande större. Men det är nog sista gången papporna är i närheten av att vinna!

I lördags morse åkte jag upp till Skokloster. Cillas dotter E konfirmerades i kyrkan där. Det var en jättemysig dag med strålande sol och huset fullt av släkt och vänner. Konfirmanderna var mycket duktiga i kyrkan! Tänk att “min” lilla E är 15 år och har konfirmerat sig. ♥ Efter konfirmationen var det fika med hur mycket gott som helst! Det firades i första hand konfirmanden, men även en 11-åring, en 12-åring och en 45-åring så det var storkalas!

Mot kvällskvisten fick jag skjuts av Cillas föräldrar till min bror. Tack för det, det uppskattas verkligen! ♥ Jag och brorsan var ute och åt och sen satt vi och pratade med hans kompisar ett par timmar. Det hade varit en lång dag så jag orkade inte så länge.

Igår morse var vi nere vid Väsbyån och tittade på aspen. De var rejält stora, närmare en meter långa. Jag tycker att det är så häftigt att det kan finnas så stora fiskar i “lilla” Väsbyån.

Sen ägnade vi dagen åt lite shopping. Brorsan köpte ny fleecefilt till katterna och Gramse blev mycket nöjd! 🙂

Sen åkte jag hem och Björn kom och hämtade mig i Ängelholm. Det är alltid skönt att komma hem, men inte fel med en paus så här ibland heller!

Här hemma har Björn jobbat hårt hela helgen. Han har fixat med djuren, meckat med traktorn, kollat ny bil och mycket mycket annat. En mycket sorglig sak som hände i lördags är att räven var här och tog två av våra ankor – Knatte och Tjatte. Fnatte som är kvar blev skadad och har ett sår på magen och haltar en del. Men hon verkar okej och äter och dricker som hon ska. En extra tråkig sak är att Tjatte är den som låg på ägg. Björn la in äggen i kläckningsmaskinen så får vi se hur det går. Nu får Fnatte några dagar på sig att återhämta sig så är det läge att skaffa sällskap till henne sen. Sånt som händer med mycket sorgligt. 🙁

Idag skiner solen och det känns att det kommer bli en härlig dag. ♥

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *