Ny vecka


Idag är det lite kyligare ute än vad vi haft i helgen.

I lördags var Björn iväg hela dagen på Skånemästerskapen. Det blev tre vinster och de var vidare till gårdagens slutspel. Igår morse mötte de Malmö i kvartsfinal men åkte ut efter efter förlust med 3-4. I och med förlusten hade vi Björn hemma igår största delen av dagen. Det var lite blandade känslor. Självklart jätteskönt att han var hemma men vi hade ju hoppats på att laget gick hela vägen till final.

Jag har haft en produktiv helg och storstädat inne och börjat fixa vårröjningen i stallet. Jag har börjat tömma grisspiltan. Grisarna är ju ute så den står tom. Många kärror till gödselhögen blir det! Jag är inte klar men jag körde över 20 kärror i går.

På eftermiddagen igår var vi över hos kompisar i Ingelsträde på fika. Jättemysigt i solen och värmen i deras uterum.

Sonen är i skolan idag! Så skönt. Han hostar en hel del fortfarande men är feberfri och har mycket mer energi. Nu ska jag jobba hårt för att hålla honom frisk. Tips och idéer mottages tacksamt!

Årets första torkning utomhus inträffade i helgen.

Agnes vilar i solen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *