Lördag i solen 4 comments


Det är så härligt när solen skiner! Trots en hel del blåst så känner man värmen och våren och det gör en lycklig! 🙂

Veckan har rullat på. Zero och jag var hos veterinären i onsdag för vaccination och kloklippning. Han var så duktig! Sprutan kände han inte över huvudtaget och kloklippningen gick som en dans. Han älskar sin veterinär och skulle gärna vara med henne ofta och gärna. 🙂 Skönt att det är så.

Björns födelsedag var lyckad. Det dök upp vackra blommor från hans föräldrar och syster. Det ena blombudet – en lite äldre farbror – tyckte att Zero var det läskigaste han någonsin sett och hade mycket bråttom härifrån. 🙂 Tänk hur olika man kan uppfatta något – för mig är han min gosebebis och han såg ett svart monster.

Sonen har varit hemma veckan ut. Han hostar fortfarande och har varit allmänt febrig och hängig. Igår kom vändningen och man ser energin komma tillbaka. Härligt.

Tuffing lämnar oss idag. De har hittat ny ägare så hans vistelse här blev kort men mycket mysig. Jag kommer sakna honom.♥

Igår pratade jag med min “lillasyster” Carolin. Hon har nyligen blivit mamma för andra gången och denna gång fått en liten prinsessa. Med vissa är det så att trots att man inte hörts på länge så kan man ändå börja om precis där man slutade. Carolin är en sån person och jag är så glad att vi fortfarande kan ha kontakt trots olika liv och att vi bor så långt ifrån varandra. Stort grattis till din fina familj, söstra mi! ♥

Det tråkigaste med att sonen är sjuk är att han missar Skånemästerskapen för 99:or i helgen. 🙁 Årets höjdpunkt, som de siktat mot hela säsongen. Verkligen jättetråkigt. Han är mycket besviken. Björn har åkt iväg till Skurup och kommer tillbringa dagen där. Tre matcher är det i gruppspelet. Vinner de går de till slutspel i Landskrona i morgon. Tvåorna spelar åttondelsfinal ikväll. Trist för Björn också att åka iväg utan sonen, men det finns ju 20 killar till i laget. Vi får höra rapportering och heja hemifrån.

Gose-nosen

Scilla (och ogräs)

 


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 thoughts on “Lördag i solen