Måndag efter en händelserik helg 7 comments


I lördags var det SM-final i innebandyn. Vi valde att titta på tv hemma i soffan i år. Damfinalen var mellan IKSU och Rönnby och där vann Rönnby. På herrsidan var det Dalen mot Falun och där vann Falun. Spännande matcher!

På kvällen kom goda vänner över på middag. De var lite sena för en ko kalvade och strömmen gick lagom när de skulle åka. Men sen så dök dom upp och vi hade en jättemysig kväll. Vi fick en bok om trakten, vilket uppskattades mycket!

Igår åkte Björn och jag till Kävlinge och hämtade hem nockpannor som vi ska fixa foderrännor till grisarna av. Dom var både större och finare än vad vi trodde så blev jättenöjda. Det var en mycket fin dag igår med solsken och riktigt varmt till och från.

På eftermiddagen åkte Björn och hämtade hem sin efterlängtade traktor! Den är jättesöt tycker jag. Ser ut lite som en leksak! Björn håller inte med utan tycker att den är bara tuff och jättemanlig. 🙂

Lite senare ändå igår så kom fd grannarna vandrande med sin häst Tuffing som ska bo hos oss ett tag. De ska sälja honom inom kort, men så länge får han vara här. Just nu är han lite förkyld, så han står inne i en stor box med mycket frisk luft. Han är så fin och mysig! 🙂

Tuffing!

Tjatte ligger på ägg.

Trisse har hittat en ny sovplats – i släpkärran på halmen!

Syster och Lillan trivs inne i fårens spilta!

Vårtecken! Jag hittade en liten padda.

 


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 thoughts on “Måndag efter en händelserik helg