Påsk!


Igår var jag på påsklunch. Vi som brukar vara på Återvändan hade lite knytis. Jättegott och jättemysigt. Nästan alla kom och vi  hade rejält med mat – Jansson, köttbullar, prinskorv, lax, sallad, ägg mm.

På kvällen hade Björn tränarmöte här hemma. De är fyra stycken som är tränare i sonens lag och det är ibland även fyra olika viljor! 🙂 Så igår var det möte för att sammanfatta den gångna säsongen och planera inför nästa.

Sonen och jag passade på att fly fältet. Sonen sov över hemma hos en kompis och jag var hemma hos Anna på Solsickan på häxmöte! 🙂 Vi hade en mysig kväll där vi åt, målade ägg, gjorde egna pendlar och babblade. När jag kom hem var mötet i full gång så jag smet upp och la mig. De höll på halva natten. En och annan tom ölflaska stod kvar i morse, så de hade nog trevligt!  🙂

På eftermiddagen igår ringde det från Plantagen. De var mycket skamsna och erkände att de missat en beställning på blommor till mig på min födelsedag. Så framåt kvällen dök det upp en underbar bukett från mina kära svärföräldrar. Tack! ♥

Nu väntar vi på att sonen ska komma hem och sen ska vi ha en lugn långfredag. Vad ska ni göra i påskhelgen?? GLAD PÅSK ALLIHOP!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *