Sol och varmt och lyckliga grisar! 2 comments


Idag har det varit vår! Underbart varmt och ingen blåst. Självklart har jag haft mycket jobb och inte kunnat vara ute så mycket som jag önskat, men man blir glad av att se solen genom fönstret!

I söndags spelade sonen två matcher, de sista i serien för säsongen. Första var mot Häljarps 98:or och där vann de med 7-3. Matchen efter var mot Bjärreds 99:or och där blev det storförlust med 0-8. Böljande resultat! 🙂 Men de var duktiga, helst i första matchen och sonen gjorde ett mycket tjusigt mål!

Igår var jag iväg med tre goa vänner till Vellinge och gick på smyckeskurs. Vi fick lära oss olika tekniker och sen fick vi göra varsitt halsband och varsitt armband. Jag hann bara med mitt halsband för jag valde en så krånglig variant, men jag fick med mig material hem till armbandet. Kan visa bild på mitt halsband sen. 🙂 Sonen har påsklov så han fick plocka in djur och mata alla och fixa medan mamma var och roade sig. 🙂

Idag skulle min kompis Jenny och hennes barn komma hit och fika men yngsta flickan kräktes hela natten så de fick allt stanna hemma. Brr….

Nu har jag just tagit in alla djur som ska in och givit alla mat. Det är så roligt att se grisarna tillsammans! Jag blir så lycklig varje gång!


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “Sol och varmt och lyckliga grisar!