Vårdagjämning 2 comments


Natten till igår varnades det för snöstorm, ca 30 cm snö och klass 2 varning. Vi kände att vi gärna ville ha in Wilfred och Agnes. Problemet är ju att Wille aldrig varit inne. Agnes sprang glatt in som vanligt men han vågade inte gå in i stallet. Vi försökte på alla möjliga sätt att locka in honom och lura honom men det gick inte. Sen bestämde han sig för att springa ut på åkern i full galopp så vi jagade gris ett långt tag. Men sen vände han och sprang in i hagen igen. Agnes var inte nöjd att vara inne själv så hon fick gå ut igen. 🙂 Vi öste in massor med extra halm i deras hus och hoppades på det bästa. Det är ju tåliga grisar som kan vara ute hela vintern, men just storm kändes så extremt.

Det blev ingen storm men rejält blåsigt och kallt. Men de klarade det galant och var så glada på morgonen! Så det är nog bara att acceptera att de är ute på nätterna nu. 🙂 Jag är så glad att det funkar så bra! Han är pigg och glad och mycket nyfiken. Han drar med sig Agnes på utflykt och de springer och jagar varandra! Och han älskar äpplen lika mycket som Agnes. ♥

Igår förmiddag var jag på mammografi för första gången. Jag hade hört en massa skräckhistorier så jag var faktiskt rejält nervös innan. Men det gick hur snabbt och smidigt som helst. Det var ju inte det skönaste jag varit med om, men inte så farligt. Sen är jag med i en studie som jobbar för att få bort bröstcancer, så jag var och tog blodprov samtidigt.

På eftermiddagen jobbade jag på cafét. Det dök upp en del människor trots blåst och kyla! Det var mycket trevligt.

I natt har det snöat litegrann, så marken är vit igen. Men det är något varmare idag och den isande tokblåsten har förhoppningsvis gett sig. Idag är det ju vårdagjämning och ljuset är här för att stanna. Det gillar vi! Nu vill jag att värmen ska komma också.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “Vårdagjämning