Wilfred 8 comments


Igår kom vår galt Wilfred hem! Han är ett par månader äldre än Agnes men både mindre och smalare. Vi inser att vår Agnes nog är något överviktig… och Wilfred är möjligen lite för smal också. Björn hade byggt en låda till honom som han hade bak i bilen. När de kom hem backade Björn helt enkelt hela vägen in i hagen. Sen tog vi en provisorisk ramp och hjälpte Wilfred ut. Han var lite fundersam först men så fort han kom ner på marken var han tuff och sprang omkring och bökade på en gång. Och han blev alldeles kär i Agnes på en gång! Hon gillar honom också, och de vek inte från varandras sida på hela eftermiddagen och kvällen igår! Så roligt att se och helt underbart att Agnes har en vän igen.

På väg ut ur bilen

Wilfred

Wilfred

Gose-Agnes

Wilfred närmast kameran


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 thoughts on “Wilfred