Solig söndag och våfflor 2 comments


Idag har jag jobbat på cafét. Det är ju Jungfru Marie bebådelsedag idag så det var mycket folk i kyrkan och som kom till cafét efteråt. Vi serverade våfflor idag. Jag gjorde i ordning smeten innan till ca 70 personer. Sen när folket väl kom så åkte jag på att steka dom också, så nu luktar hela jag som en våffla kan jag lova! Men det var jättekul och alla var glad, mätta och belåtna när de gick.

Igår spelade sonen match nere i Malmö mot Malmhaugs 99:or. Det blev en vinst med 6-4 och sonen gjorde ett snyggt mål! Så skönt att han äntligen är frisk igen!

Nu är Björn och sonen på väg och hämta en ny familjemedlem. 🙂 Bilder och mer info kommer senare.Hoppas ni alla får en härlig söndag! ♥

Sotan vet hur man tar det lugnt en söndag!


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “Solig söndag och våfflor