Solig måndag 1 comment


Vi har haft en skön men blåsig helg. Nu är det måndag och solen skiner och det är stilla ute. Det har varit frost i natt men temperaturen stiger allt eftersom timmarna går. Härligt!

I lördags var Björn och jag iväg och tittade på galtar. Det fanns tre bröder att välja på som är ca två månader äldre än Agnes. Jättefina alla tre. Vi inser att Agnes är en stor och kraftig tjej för dessa grabbar var klart mindre. Men vi föll för en som är lite ljusare än Agnes och både pigg, nyfiken och kelig. Så om allt går som vi vill kommer Agnes få sällskap om ett par veckor! ♥

Sonen lanade i fredags så han var rätt trött på lördagen. Men piggnade till framåt eftermiddagen. Vi åt pizza och tittade på melodifestivalen. Helt okej bidrag som gick vidare tycker jag. Jag gillar Robins låt. Kanske att Erik och Tone borde gått vidare istället för Anton, men han är duktig så helt okej tycker jag.

Igår var det två innebandymatcher. Först i Förslöv mot deras 98:or. Den var en hård men spännande match. Tyvärr förlust med 2-6. Sonen gjorde ett mål och fick en utvisning. Sen var det match mot Södra Dals 99:or. Här blev det storförlust med 1-9. Sonen gjorde målet och spelade bra, men man märkte att många var trötta efter första matchen. Efter matcherna åkte vi hem och sonen satte sig och tittade på innebandy på tv!! 🙂

I övrigt har det varit en vanlig helg med mycket djurfix.

Björn ska till USA en vecka och då kommer mamma hit till oss. Det ska bli mysigt! ♥ Jag tycker alltid att det är lite jobbigt när Björn inte är hemma, så det känns bra att ha lite sällskap den här veckan! Idag jobbar Björn hemma halva dagen och sonen är hemma med ont i halsen, så för ovanlighetens skull är huset fullt en måndagförmiddag. Hoppas ni alla har haft en härlig helg och får en underbar ny vecka! ♥


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “Solig måndag