Ett år sen stormen 6 comments


Det är fortfarande varmt och grått ute. Snart är det december och jul. Hörde att det kanske kommer snö här mot slutet av veckan. Hoppas vi slipper det. Det är väldigt vackert med snö, men det underlättar för oss om den håller sig härifrån.

För ett år sen kikade vi ut genom fönsterna för att se vad stormen hade åstadkommit. Vi klarade oss mycket lindrigt, men eftersom vi var nybörjare på storm så var vi rätt skakade. Här kan ni läsa inlägget om stormen för precis ett år sen.

När jag hade lämnat sonen i skolan idag tog jag en lite annan väg hem och körde förbi en massa fina hus. Det är många som redan har börjat julpynta och det är så fint med alla stjärnor och ljusstakar. Jag tänker hålla mig till helgen, men det kliar lite i fingarna. 🙂 Tänk att julen kan vara magisk fast man nästan är 40 år. 😉 Jag minns när jag var liten, då var den här tiden innan jul otroligt spännande. Min mamma var jättebra på att skapa julstämning och vi fixade och donade mycket inför julen. Mamma hade en massa dagbarn hemma och vi satt och pysslade mycket och bakade alltid mycket tillsammans inför julen. Mamma och jag brukade också alltid köpa “Mors julbrev” till julen också och pyssla bara hon och jag. Antagligen var brorsan med också, men jag tror inte han var så intresserad så jag minns bara mig och mamma. Själv har jag inte varit lika pysslig med sonen men han har inte varit så intresserad så jag skyller på det… 🙂 Men nu “på äldre dar” 😉 har pysselsuget kommit tillbaka och jag brukar tvinga sonen och Björn att delta litegrann.

Igår hittade våra ankor nya ställen att vara på! Blev lite förvånad när jag tittade ut genom fönstret. 🙂

 


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 thoughts on “Ett år sen stormen